Kleine badkamer metamorfose

IMG_0488-2

Met alle regen van de afgelopen weken lijkt het meer herfst dan zomer. Als je dan niet buiten in het zonnetje lekker kan relaxen, dan doe je dat toch gewoon in de badkamer? Maak van je badkamer een echte welnessruimte. Voor mij was het na bijna zes jaar ook weer eens tijd om met een frisse wind door de badkamer te gaan en een kleine badkamer metamorfose te doen.

IMG_0490

Met wat nieuwe handdoeken, leuke manden om alle losse spullen in op te bergen, een gezellig bloemetje en de hammam-lijn van Rituals kom je al een heel eind om van jouw badkamer een heerlijke wellnesruimte te maken. Met dank aan Badkamerstore heb ik ook weer een mooie, nieuwe doucheset in de badkamer hangen.

IMG_0489

De doucheset van Tiger is niet alleen stijlvol, maar spaart ook je portemonnee en het milieu. Dankzij de waterbesparende technologie verbruik je tot wel 40 procent minder water tijdens het douchen. En wat verder heel handig is dat de de doucheset voorzien is van een antikalk functie, zodat kalkopbouw in de kop voorkomen wordt. Zo kan je dus ongehinderd jarenlang genieten van een heerlijk warme douche.

IMG_0491

Ik hoop natuurlijk nog op een mooie, zonnige zomer, zodat ik in mijn tuin kan relaxen. Maar mocht die echt niet komen dan kan ik heerlijk tot rust komen in mijn eigen badkamer!