Fotoboek als wanddecoratie

FullSizeRender-3

Bij wanddecoratie denk je misschien al snel aan een schilderij of een foto op de muur. Dat is natuurlijk ook erg leuk, maar het nadeel is dat je wel constant hetzelfde schilderij of dezelfde foto ziet. Wil je wat meer afwisseling dan is het bijvoorbeeld leuk om niet één foto af te laten drukken voor op de muur, maar om een aantal mooie foto’s op groot formaat af te laten drukken in een fotoboek. Het fotoboek zet je vervolgens op een plankje aan de muur en zo kan je constant wisselen van foto.

FullSizeRender-4

Ik mocht van Fotofabriek een mooi fotoboek laten maken. Daarin heb ik de mooiste/leukste foto’s van mijn zoontje van de afgelopen 2,5 jaar in laten afdrukken. Van baby tot eigenwijze peuter. Op zijn kamer boven zijn bedje heb ik een plankje waar normaal zijn leesboekjes op stonden. Nu heb ik het fotoboek daar opgezet en kan ik afwisselen met de voor- en achterkant van het fotoboek of het boek opengeslagen neerzetten op het plankje. Op deze manier heb ik dus elke week andere foto’s als wanddecoratie op zijn muur. Dit is alvast een eerste stap naar zijn nieuwe peuterkamer.

FullSizeRender-2

Hij staat overigens ook heel leuk op het kastje bij de televisie… Super leuk, bedankt Fotofabriek! 🙂

FullSizeRender-5