IKEA catalogus 2017

IKEA_catalogus_2017

Yes, de nieuwe catalogus van IKEA is weer uit! De catalogus draait dit jaar om het leven in en rondom de keuken. Naast keukens, kookgerei en alles voor een heerlijk diner, speelt ook het eten zelf een centrale rol. Heb jij hem al in de bus gekregen? Als je hem nog niet hebt, maar wel al heel nieuwsgierig bent check dan hier de nieuwe IKEA catalogus online!

Nieuwe producten en designcollecties

Natuurlijk is er in de IKEA Catalogus 2017 ook veel aandacht voor nieuwe producten. Van designkeukens met karakter en de funky SÄLLSKAP collectie tot de nieuwe Pulled salmon sandwich en de SLADDA fiets. Daarnaast zet IKEA de koers van afgelopen jaar voort met de lancering van heel veel nieuwe designcollecties, vaak in samenwerking met gevierde- of juist beginnende ontwerpers. Zo schittert in de IKEA Catalogus de vooruitstrevende IKEA PS 2017 collectie, waarvoor onder andere het in Eindhoven gevestigde designduo Truly Truly producten heeft ontworpen. De IKEA PS 2017 collectie is vanaf maart 2017 verkrijgbaar.

Primeur van Nederlandse bodem

Gedurende het jaar heeft het woonwarenhuis nog veel meer designnieuws in petto. Onlangs kondigde IKEA al een samenwerking aan met het Deense designmerk Hay en de Britse designer Tom Dixon. IKEA verwacht dat deze collecties in de tweede helft van 2017 verkrijgbaar zijn. Ook staat de limited JASSA collectie op het programma, met producten van onder andere de Nederlandse topdesigner Piet Hein Eek. Tijdens de onthulling van de IKEA Catalogus 2017 vandaag, kondigden Piet Hein Eek en IKEA samen aan dat – naast de JASSA collectie – de samenwerking voortgezet wordt met de limited designcollectie INDUSTRIELL. Deze is in 2018 verkrijgbaar en de ontwikkelingen zijn te volgen via IKEA.today.