Sunday Market 4 september

sunday market

Ook al is de zomervakantie alweer achter de rug, we houden het vakantiegevoel nog even vast… Ga zondag 4 september shoppen, loungen en genieten op de Sunday Market bij de Westergasfabriek. Als het goed is wordt het mooi nazomerweer, dus vindt de market alleen buiten plaats in het Westerpark. Er staan weer vele prachtige stands met funky producten op het gebied van design, fashion, retro &more en natuurlijk vele smullerijen uit de verschillende keukens.

Geniet verder van live optredens van verschillende singer-songwriters bij de Blues Kitchen, de optredens van de Australische band Tailor Birds, de vele workshops, demonstraties, laat je schminken of relax bij een massage…

All ingredients for a fun day out!

Zondag 4 september, 12 – 18 uur. Westergasfabriek, Amsterdam. Gratis entree.