Foto op glas

foto op glas

Nu de vakantie (voor de meesten) weer voorbij is, is het tijd om alle mooie vakantiefoto’s te bekijken en de mooiste foto’s af te laten drukken. Aangezien we ook bijna de herfst in gaan is het leuk om een stralende, zomerse foto op groot formaat af te laten drukken en als nieuwe wanddecoratie neer te zetten of op te hangen. Zo kan je nog een tijd nagenieten van je heerlijke vakantie. Ik mocht bij FotoOpGlas.nl een foto bestellen op plexiglas.

Foto op glas

Zelf had ik nog geen ervaring met een foto op glas, dus ik was erg benieuwd naar het resultaat. Ik ben super blij met mijn foto, de afbeelding is haarscherp, omdat de toplaag van de plexiglas foto geen zichtbare structuur heeft.  Daarnaast zorgt de hoogglans van het acrylglas voor een heldere, haarscherpe en lichtdoorlatende weergave van de foto.

Je afbeeldingen op glas kunnen geprint worden op een glasplaat van 3, 5 of 8 millimeter dik. Zo is er dus altijd een glasdikte die past bij het formaat van je glasprint. Je kunt je afbeeldingen op glas zowel binnen als buiten ophangen. Zelf heb ik hem in de keuken staan. Het voordeel van een foto op glas is dat je hem met een natte doek kan afnemen, dus mocht hij vettig worden in de keuken dan kan je hem zo weer schoon maken.foto op glas