Esthetische designradiator

designradiator

Tot enkele decennia terug zag elke radiator er hetzelfde uit. Niemand dacht erover of dit bij zijn interieur of smaak paste, er wás gewoon niks anders. Voor de interieurliefhebber die zijn huis zo smaakvol mogelijk probeert in te richten zijn die radiatoren vaak een doorn in het oog. Gelukkig is er nu keus genoeg, met de komst van designradiatoren.

Weg met smakeloze radiatoren

Naast de functionaliteit kunnen radiatoren een serieuze toevoeging aan je interieur zijn. Voor elke stijl is er een andere geschikte designradiator. Verschillende fabrikanten en ontwerpen maken de keus voor de aanschaf van een radiator zelfs moeilijk. Eén van deze fabrikanten is Thermrad, waar nagedacht wordt over de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Thermrad garandeert daarnaast altijd comfort, kwaliteit en technisch hoogstaande producten. De degelijkheid van vroegere radiatoren wordt nu gecombineerd met design, zodat je radiator niet losstaat van je sfeervolle interieur, maar er een onderdeel van wordt.

Type radiator

Een strakke, onopvallende radiator heeft een minimalistische, cleane uitstraling. Zeker als je een modern interieur hebt en die sfeer graag overal wilt door laten komen, is een onopvallende radiator een fijne oplossing. De ruimte in je huis bepaalt of je beter een verticaal of horizontaal model kunt kiezen. Wanneer je verschillende radiatoren in één keer wilt aanschaffen, is het mooi om deze in dezelfde stijl te houden. Je kunt kiezen voor exact dezelfde, maar alleen een overeenkomst in materiaal of vorm kan ook al zorgen voor een gevoel van eenheid.

Levenslange designradiator

Een Thermrad radiator is duurzaam, en heeft in zijn hele leven geen onderhoud nodig. Het stijlvolle design maakt van de radiator een eyecatcher, maar ook niet onbelangrijk: alle boven- en zijkanten hebben sierlijsten die warmte doorlaten. Dit zorgt voor het mooi afgewerkte, strakke design, maar heeft ook een beschermende functie. De radiator heeft op die manier geen scherpe hoeken of randen.

Genoeg redenen om de aanschaf van een designradiator als smaakvol en wezenlijk onderdeel van je interieur te overwegen, als je het mij vraagt.