Oktober lichtmaandmaand: deze lampen brengen sfeer

Oktober is inmiddels in volle gang, en traditioneel is oktober dé maand bij uitstek om je interieur eens aan te pakken. In oktober is het tijd om je interieur knus en warm te maken voor de donkere maanden. En daarbij komt natuurlijk ook licht kijken, want naast meubels, accessoires en aankleding zorgt ook verlichting voor heel veel sfeer in huis. Maar hoe pak je dat aan? Hieronder vijf type lampen die je in huis moet nemen voor de sfeer:

lampen_1

1. Philips HUE

De lampen van Philips HUE zijn een absolute must-have voor de gadgetliefhebber. Naast dat ze perfect zijn voor de sfeer in huis, laten de lampen zich besturen over de bluetooth van je smartphone of tablet en zorgen voor een rijke keuze aan warme kleurverlichting in huis.

lampen_2

2. Kooldraadlampen

Helemaal hip and happening in 2016: kooldraadlampen. Deze retro lampen zien er extra gezellig uit boven je eettafel, als bijzetlampje of bijvoorbeeld als nachtlampje naast je bed.

3. Staande lamp naast je bankstel

Ben je een echte bankhanger? Is heerlijk in je relaxoutfit ’s avonds op de bank televisieprogramma’s kijken helemaal jouw ding? Dan is een staande lamp naast je bank een must-have. Plaats ‘m naast of achter je bankstel voor een mooie schemerverlichting in je zithoek.

4. Philips livingcolors

Vind je gekleurd licht sfeervol? Dan is een Philips Livingcolors een aanrader voor in je zithoek. Een Livingcolors kun je ergens bedekt opstellen óf juist in het zicht zetten met de lichtbundel op de muur gericht. Met een Livingcolors heb je gegarandeerd een “wauw”-effect in huis.

lampen_3

5. LED kaarsen

LED kaarsen. Ze flikkeren continu net als echt kaarslicht en zien er hartstikke hip uit. Je ziet ze in de horeca ook steeds vaker en je vindt ze tegenwoordig in alle kleuren en maten. Heb je huisdieren of kinderen? Dan zijn LED kaarsen niet alleen heel erg hip en stijlvol, maar ook nog eens een stuk veiliger dan echte kaarsen. Vlammen en kaarsen zijn namelijk verleden tijd wanneer je LED kaarsen hebt!

Dit is een gastartikel van een partner.