De mooiste verlichting-trends van 2016/2017

Komend weekend wordt de klok weer verzet en dat betekent dat het ’s avonds nóg vroeger donker wordt. Niet getreurd, want het heeft ook zo zijn voordelen: de sfeervolle lampen mogen weer aan. Wij zetten de mooiste trends op een sprankelend rijtje.

verlichting-trends_1

Trend 1: Stralend peertje
Zoals je de laatste jaren hebt gemerkt, mag het peertje zeker weer in het zicht. Wel wordt hij steeds origineler in het middelpunt gezet. Dankzij innovatieve technieken, zoals lasersnijden, en de mooiste materialen zien we tegenwoordig de meest bijzondere ontwerpen.
verlichting-trends_2
Trend 2: Let’s get concrete
Op zoek naar een statement in huis? Dan vallen deze lampen waarschijnlijk steengoed in de smaak. Beton is niet meer weg te denken uit het interieur en vandaag de dag zijn ook betonnen lampen steeds vaker in een creatief jasje gestoken.
verlichting-trends_3
Trend 3: Stijlvol messing
Zet jouw interieur in de schijnwerpers met deze messing lampen. Deze geelkoperen exemplaren zorgen voor een warme en stijlvolle uitstraling met een shiny touch. Vooral in een interieur met donkere kleuren is een messing accent een glansrijke toevoeging.
verlichting-trends_4
Bekijk hier meer inspiratie voor deze drie trends of bekijk alle verlichting.