Nieuwe collectie kinderbehang Zoedt

zoedt_kinderbehang_1

Monochrome kinderkamers saai? Vergeet het maar. Met de nieuwe behang collectie van Zoedt maak je van elke kinderkamer een feestje! De 8 behang patronen zijn stuk voor stuk eyecatchers voor een jongens- of meisjeskamer.

Snoepjes en indianen

Zoedt presenteert niet zomaar een collectie behang. Er zijn verschillende patronen en thema’s, voor elk kind is er mooi behang, zoals het behang met snoepjespatroon. De snoepjes geven de monochrome kinderkamer een lieve uitstraling. Hiermee creëer je eenvoudig je eigen snoeppaleis voor je meisje. Om je vingers bij af te likken!

Voor alle kleine indianen onder ons heeft Zoedt behang met kano’s of speren. Kom uit je tipi, zet je indianentooi op je hoofd en roep zo hard je kan oe-oe-oe! Het indianenbehang past helemaal bij de etnische trend van dit moment. Combineer het met een mooie tipi en aansluitende accessoires en de kinderkamer is helemaal af. Als je niet op past, zitten de kinderen voortaan de hele dag op hun kamer!

8 Verschillende prints

Het behang is verkrijgbaar in 8 verschillende prints. Elk design is van eigen ontwerp en helemaal met de hand getekend. Er zijn patronen voor jongens en meisjes en patronen die voor allebei goed kunnen. Handig als je het geslacht van je kleintje nog niet weet. Het hoogwaardige vliesbehang is dubbellaags, non-woven en is in een handomdraai op de muur te plakken. Want ook het behangen zelf moet een feestje zijn toch?! Natuurlijk zijn de prints niet alleen ontzettend leuk voor de kinderkamer, ze zijn ook geschikt voor andere ruimtes in huis. Het behang is verkrijgbaar voor € 69,95 per rol.

zoedt_kinderbehang_2

zoedt_kinderbehang_3

zoedt_kinderbehang_4

zoedt_kinderbehang_5

zoedt_kinderbehang_6

Over Zoedt
Het Nederlandse lifestyle merk Zoedt is stoer en eigenzinnig en staat garant voor hippe woonaccessoires, behang en stationery in Scandinavische stijl, met veel zwart-wit. De gedurfde prints en grafische designs zijn inmiddels te vinden bij diverse verkooppunten in Nederland, zowel online als in de winkelstraten. Daarnaast is het hele assortiment verkrijgbaar via de eigen webwinkel www.zoedt.nl.