IKEA introduceert slimme verlichting voor thuis

slimme_verlichting_ikea

Licht maakt ons wakker, geeft ons energie en laat ons dromen. Het is van belang voor een veilig, gezond en prettig leven thuis. Daarom komt IKEA met de Smart Lighting collectie, een nieuwe Home Smart innovatie. Deze collectie met ledlampen, lichtpanelen en -deuren maken het huis slimmer als het gaat om het dimmen en schakelen van warm naar koud licht.

Het woonwarenhuis neemt hiermee – in navolging van de Wireless Charging collectie – de volgende stap in het verwerken van technologie in woonoplossingen, oftewel Home Smart. IKEA gelooft in deze slimme en betaalbare innovaties die bijdragen aan een beter dagelijks leven thuis voor zoveel mogelijk mensen.

De nieuwe Smart Lighting collectie is vanaf oktober 2016 verkrijgbaar bij IKEA in Zweden, Tsjechië, Italië en België. De slimme verlichting wordt in april 2017 in Nederland geïntroduceerd.