Wat zijn de mogelijkheden voor foto’s in huis?

foto_op_aluminium

Iedereen heeft wel foto’s waar je aan gehecht bent. Logisch natuurlijk als deze foto’s een belangrijke plaats krijgen in je inrichting. Een speciale foto verdient dan ook een bijzondere plek in huis. Er zijn volop mogelijkheden om met foto’s in huis aan de slag te gaan en het is aan jou hoe je dat aanpakt. Nieuwsgierig? Ontdek de mogelijkheden in deze blog.

Foto op canvas – Haarscherpe foto op een katoenen doek
Een foto krijgt een geheel andere uitstraling als je deze niet inlijst, maar op canvas afdrukt. Je kunt een foto haarscherp afdrukken op dit katoenen doek. Er zijn diverse webwinkels waar je dit kunt realiseren. Houd bij je keuze rekening met een eventueel ophangsysteem. Het is wel zo handig als je dit tegelijkertijd kunt aanschaffen.

Foto op hout – Haal buiten naar binnen
Wil je een rustige en natuurlijke uitstraling van je foto? Kies er dan voor om je foto af te drukken op hout. Wat dacht je bijvoorbeeld van een afbeelding op whitewashed vurenhout? Je kunt de foto verder een unieke uitstraling geven door de toepassing van verschillende effecten.

Foto op plexiglas – Creëer diepte-effect in je foto
Wil je een wanddecoratie met diepte-effect waarin kleuren intens overkomen? Dan is het een overweging waard om je foto op plexiglas af te drukken. Ongetwijfeld is dit een optie die in jouw interieur zeker tot zijn recht komt. Je woon- of slaapkamer krijgt hiermee een unieke en levendige uitstraling.

Foto op aluminium – Stoere en industriële wanddecoratie
Heb je weleens nagedacht over een foto op aluminium via fotoopaluminium.nl? Het is echt iets van deze tijd. Je creëert namelijk een stoere en industriële wanddecoratie tegen een scherpe prijs. Als jouw inrichting industrieel is, dan past een foto op aluminium uitstekend in je interieur. Uiteraard kun je ook voor deze optie kiezen met een andere smaak interieur.

Welke mogelijkheid je ook kiest, door een foto als wanddecoratie in te zetten, weet je zeker dat je huis een warme en gezellige plek wordt waar je graag verblijft. Is dat niet precies wat je wilt?