fonQ opent pop-up gift store

fonq_pop_up_store

Webwarenhuis fonQ opent in de aanloop naar Kerst, een pop-up gift store in Amsterdam met ruim 300 mooie cadeaus. Afgezien van de fonQ showroom is dit de eerste keer dat de webshop aanwezig is in fysieke retail. In de gift store vind je een mix aan woon-, kook- en lifestyleproducten, waarbij de focus ligt op mooie cadeaus.

Van ‘Eerste Hulp bij Dichten’ tot wijnproeverijen

Voor de invulling van de pop-up gift store gaat fonQ diverse samenwerkingen met haar leveranciers aan. Zo verzorgt SONOS de muziek in de winkel en kan je zelf je favoriete koffie bereiden met de koffiemachines van o.a. Jura en EMC. Ook worden wekelijks workshops georganiseerd voor het winkelend publiek: van gepersonaliseerde lederen schorten en exclusieve armbanden maken met Witloft en Pig & Hen tot wijnproeverijen en kerstdiner-advies door Grapedistrict en ZTRDG.

Alle reden dus om van 28 november tot en met 24 december een kijkje in de fonQ pop-up gift store te nemen!