Moodo: slimme luchtverfrisser

Na de slimme lampen, is er nu ook een slimme luchtverfrisser in aantocht: Moodo. De slimme Moodo luchtverfrisser is een vierkante gadget met vier gaten in de bovenkant waar een groot aantal geurcapsules in kunnen.

Moodo App

Met een bijbehorende app kan je de geuren los laten in huis, maar belangrijker: je kan ze ook mixen. Er zijn standaard geurcombinaties waar je uit kan kiezen, maar je kan ook zelf aan de slag. En zo kun je volgens de ontwikkelaars in totaal 400.000 verschillende geuren maken.

Verschillende geuren op verschillende momenten

Die verschillende geuren kun je op verschillende momenten loslaten. Zo kan je ’s ochtends met een andere deur wakker worden, dan dat je ’s avonds bijvoorbeeld gaat slapen. Heb je zelf een geur gemixt waar je heel tevreden over bent dan kan je die zelfs met vrienden delen. Het apparaat is draadloos, waardoor je hem ook steeds in een andere ruimte zetten.

 

Via de site Indiegogo, waar de ontwikkelaars van de slimme luchtverfrisser minstens 50.000 dollar willen ophalen, kan je een starterskit van de Moodo Box met acht capsules kopen voor 149 dollar.