Vakantieboerderij: it flinkeboske

Dit vakantieverblijf staat hoog op mijn lijstje om nog eens naartoe te gaan. It Flinkeboske ligt in Hemelum, Friesland, en bestaat uit twee delen/accomodaties, het Voorhuis en de boerderij. Als je de inrichting van dit huis ziet, wil je er toch meteen heen?

Het Voorhuis

Het Voorhuis is een vakantiewoning, die geschikt is voor 4-6 personen. Het huis heeft drie slaapkamers, twee badkamers, een compleet ingerichte keuken en grote tuin met fruitbomen. Op het privéterras staat een buitenkachel en kun je tot laat heerlijk buiten zitten. Dit huis ideaal om met een gezin in te verblijven.

Vakantieboerderij

In de vakantieboerderij kunnen families en vriendengroepen logeren vanaf 12 tot 25 personen. De oude boerderij uit 1927 is het hart van it flinkeboskje. Met is sfeervol ingericht met een gezellige woon- en leefruimte. Er is voldoende ruimte om gezamenlijk te koken en te eten aan de lange tafel en ook om je daarna in alle rust terug te trekken met een goed boek. Op het terras kun je perfect BBQ-en en tot laat in de avond samen rond de buitenkachel genieten van de Friese sterrenhemel.

Ben jij net zo enthousiast als ik geworden, boek dan hier je verblijf!

Over it flinkeboske

Na vele jaren op Curaçao gewoond en gewerkt te hebben, kochten Rixt en Arjan Siersma in 2009 vakantieboerderij it flinkeboskje in Hemelum. Een boerderij waarin twee vakantiehuizen zijn gerealiseerd voor grotere en kleinere groepen. In 2014 heeft het gezin de boerderij aan de overkant gekocht: de flinkefarm. Een locatie van waaruit vele evenementen plaatsvinden. Sinds begin 2015 heeft zus Claartje het team versterkt. Het enthousiaste drietal doet er alles aan om hun gasten, families, vrienden en collega’s een “happy” gevoel te geven waarvan men nog lang zal nagenieten.