Uittip: Beurs Eigen Huis: realiseer je droomhuis

Heb je bouw- of verbouwplannen? Of staat het aanpakken van tuin, keuken of interieur al tijden op je to do-lijstje? Ga dan van 17 t/m 19 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en doe volop inspiratie op!

Realiseer je droomhuis!

Beurs Eigen Huis is één grote ontdekkingstocht voor iedereen met bouw-, verbouw en verhuisplannen. Er is van alles te doen; van het luisteren naar sprekers, het opdoen van inspiratie, het bekijken van de laatste trends, tot het je laten adviseren door een architect. De beurs geeft een kijkje in de keukens, woonstijlen en tuintrends van de professionals. Een bezoekje waard dus!

Bouwkavel, nieuwe woning of verbouwing?

Of je nu middenin een verbouwing zit, voor het eerst gaat verhuizen, of aan het begin staat van het bouwen van je droomhuis, met zulke grootse plannen in het vooruitzicht is het fijn om alles terug te vinden op één plek. Beurs Eigen Huis is er voor iedereen die dolgraag zijn of haar droomhuis wil creëren. 

Trends, financieringen, vergunning

Bezoek Beurs Eigen Huis en krijg antwoord op al je vragen. Hoe te beginnen, wat zijn de trends en mogelijkheden, vragen over financiering, duurzaam bouwen en vergunningen, etc. 

Voor in de agenda:

Datum Beurs Eigen Huis: 17 t/m 19 maart 2017
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Entreeprijzen: Kassakaart: € 16,- p.p. | Voorverkoop: € 12,50 p.p.
Website (info & tickets): www.realiseerjedroomhuis.nl

Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Kijk op de website van Beurs Eigen Huis, op PinterestYouTube of Facebook.