Kinderkamer inspiratie: vleugje geel

kinderkamer inspiratie

Op dit moment ziet het er nog niet zo uit, maar toch is de lente langzaam in aantocht. Hét moment om ook je interieur weer een frisse look te geven. En vergeet dan ook niet de kinderkamer(s), wat mij betreft de leukste ruimte in huis om mee aan de slag te gaan. Je kan er al je creativiteit in kwijt.

Kinderkamer inspiratie

Van Rafa-kids ontving ik deze prachtige foto’s waarop je hun mooie meubels gecombineerd ziet met frisse, gele accessoires van Fabelab. Wat een super combinatie! Mooie grijstinten, zacht textiel en een vleugje geel zijn de belangrijkste thema van deze inspirerende Rafa-kids fotoshoot die in samenwerking met het Deense merk Fabelab is gemaakt (ook een tof merk!). Een prachtige kamer, helemaal klaar voor een kleine peuter.

kinderkamer inspiratie

kinderkamer inspiratie