Review: LaForma Kenna stoel van Andrs Living

LaForma kenna stoel

Ik werd door Andrs Living gevraagd of ik de LaForma Kenna stoel wilde reviewen voor hen. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken, want dat is een stoel die al langere tijd op mijn lijstje staat. Nu de box alweer een tijdje uit de woonkamer is, bleef ik met een ‘ lege’ plek achter. Laat dat nou net een perfecte plek zijn om de LaForma Kenna stoel neer te zetten.

Deze uitvoering van de Kenna stoel is door de kunststof kuip strak en minimalistisch, maar de houten poten geven een warme “touch” aan het geheel. Daarom past deze basic stoel eigenlijk in elk interieur. Vind je hem toch een beetje te saai of kaal, leg er dan een leuk kussen in of in de winter een zacht schapenvachtje.

LaForma Kenna stoel

LaForma heeft naast deze stoel nog veel meer mooie stoelen in haar assortiment. Zelf houd ik erg van rustige kleuren en veel wit, maar als je meer van kleur houdt, dan zit je bij LaForma ook goed. Ook de Kenna stoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de Kenna stoel met een lichtblauwe stof en als je echt van veel kleur houdt dan is er ook een versie met een kleurige patchwork stof.

De stoel staat mooi in de woonkamer of aan de eettafel. Maar hij is natuurlijk ook perfect voor in een werkkamer. En als het straks eindelijk mooi weer is, is de stoel ook ideaal als extra zitplaats in de tuin.

Dit artikel betreft een review van de LaForma Kenna stoel van Andrs Living