Nieuw: Rust-Oleum introduceert meubelverf voor ieder DIY project

Rust-Oleum

Kwast in de aanslag! Doe-het-zelf succes uit UK is nu ook in Nederland verkrijgbaar:

Rust-Oleum, de liquid dream van ieder Britse doe-het-zelver introduceert haar meubelverf eindelijk in Nederland! Toegeven aan je veranderdrift is geen probleem meer. Met de unieke hechtende eigenschap van Rust-Oleum meubelverf hoef je niet meer te schuren of te primen voor je ‘dat leuke stoeltje van de kringloop’ of ‘oma’s oude theekast’ een nieuwe uitstraling geeft. De verf hecht namelijk op de meeste ondergronden. Gebruik je fantasie en kijk wat jij met kleur kunt doen om je meubels een nieuwe look te geven. Vanaf nu is Rust-Oleum meubelverf verkrijgbaar bij Karwei en een selectie bouwmarkten.

Rust-Oleum is favoriet bij internationale bloggers en influencers, zoals Monica Welburn van The Elgin Avenue Life & Style en Sarah Akwisombe om een aantal redenen, waarvan gemak toch wel een van de grootste voordelen is. Het opknappen van je meubels is niet eerder zo makkelijk geweest. Met Rust-Oleum hoef je niet eerst het meubel te schuren of te primen, maar kun je gelijk aan de slag met de verf. Breng de verf in één laag rechtstreeks op het meubel aan voor het beste resultaat. Voor de finishing touch bescherm en versterk je de meubelverf met Rust-Oleum Meubelwas of Meubelvernis.

Rust-Oleum

Divers assortiment 

Rust-Oleum lanceert een divers palet aan meubelverven, zodat er voor elk interieur de perfecte match gemaakt kan worden. De Chalky Finish meubelverf zorgt voor een klassieke, soepele, matte afwerking en brengt een oud meubelstuk tot leven. De verf heeft een uitzonderlijke dekking in één laag en kan aangebracht worden op een glad en droog oppervlak zonder priming. De verf werk ook prima over oude verf en lak. Rust-Oleum Metallic Finish Furniture Paint gebruik je als basis onder de Chalky Finish verf voor een klassieke look of gebruik hem als decoratieve topcoat. Rust-Oleum introduceert ook twee nieuwe finishing producten voor de bescherming en verbetering van het meubel. De nieuwe heldere, matte vernis is voor het beschermen van de verf, zodat ze bestand is tegen stoten en krassen en is waterafstotend. De meubelwas ideaal is voor het creëren van een oude en klassieke afwerking ze beschermt en verbetert de look van de Chalky Finish meubelverven.

Tips & Tricks

Benieuwd naar de mogelijkheden? Geef een nieuw meubel meer karakter met een Shabby-Chic-Look. Creëer dit effect door na het verven heel zachtjes met een vochtige doek de verf lichtjes weg te schuren, zodat er ‘versleten plekken’ ontstaan. Is vintage niet helemaal jouw stijl, kies dan bijvoorbeeld voor petrol, kaki groen of kies voor metallic goud of zilver. Met een assortiment van zestien verschillende kleuren zit er altijd wel eentje tussen die goed in je interieur past.

Verftrend: Groene lente

In 2016 was de groene trend al van start gegaan, maar in 2017 wordt deze look nog verder doorgetrokken. Niet alleen kamerplanten krijgen zijn intrede in huis, ook de muren krijgen een groene lik verf. Deze lente gaan we voor groen, groener, groenst! Geef daarom ook je meubels een botanische touch voor de echte Urban Jungle look anno 2017. Zet een aantal planten op een kastje  en behang een muur met een vrolijke botanische print. Combineer de juiste kleuren met de juiste meubels en planten om je woonkamer een statement te geven.

Rust-Oleum