Tivoli Audio lanceert de Model One Digital

Model One Digital

Tivoli Audio lanceert de Model One Digital en brengt daarmee de karakteristieke tafelradio in één klap naar het streamingtijdperk. De radio combineert stijl, techniek en audiokwaliteit met de simplistische en gebruiksvriendelijke elementen van Tivoli’s klassieke Model One Radio.

Model One Digital

Met de Model One Digital bouwt Tivoli verder op zijn rijke historie en aanbod: het nieuwe model voegt daar een multifunctionele draaiknop en een groot aantal verbindingsopties aan toe, waaronder FM, DAB+, wifi, Bluetooth® en Spotify Connect. Met het hoge resolutiescherm en de draaiknop is het afstellen op zenders en het kiezen, afspelen en pauzeren van nummers een fluitje van een cent.

Tivoli Model One Digital

De Model One Digital is standalone te gebruiken, maar met de gratis Tivoli Wireless App ook eenvoudig te verbinden met de ART by Tivoli Audio-speakers, Orb en Cube. Daarmee creëer je eenvoudig stereogeluid, een draadloos hifi-systeem of een multiroom-audio-ervaring. Live radio-uitzendingen zijn eenvoudig via het ART-systeem te streamen, maar net zo makkelijk kies je een van de vele ondersteunde muziekstreamingdiensten.

Kwalitatief hoogwaardige houten behuizing

De Model One Digital combineert muziek die aan kwaliteitseisen van audiofielen voldoet met een eenvoudig ontwerp. De kwalitatief hoogwaardige houten behuizing is beschikbaar in walnoot, zwart of wit en afgewerkt met een stoffen speaker-grill van Gabriel®. Daarmee past de Model One Digital perfect bij de Orb en de Cube speakers uit de ART by Tivoli collectie. Later dit jaar voegt Tivoli Audio extra modellen toe aan de collectie en wordt Alexa, de spraakgestuurde assistent van Amazon, softwarematig geïntegreerd.

Tivoli Model One Digital

De Model One Digital werd ontworpen en gebouwd door Tivoli’s hoofdontwerper, Paul de Pasquale. Hij zegt het volgende over het product: “Tivoli Audio introduceerde de originele Model One Radio in 2000 en sprong daarmee in een gat in de markt voor kwalitatief hoogwaardige en betaalbare AM/FM-radio. Zeventien jaar later introduceren we een product waarmee Tivoli Audio op het gebied van audiotechnologie voorop blijft lopen. De Model One Digital brengt Tivoli’s hoogwaardige kwaliteit en ontwerpen naar het streaming-tijdperk.”

De Model One Digital wordt verkocht via tivoliaudio.nl en geselecteerde dealers en heeft een adviesprijs van € 299.

Tivoli Model One Digital

Please like & share: