Gespot: houten citymaps

Ik spotte deze houten citymaps van MAACKT op internet, wat zijn ze mooi! Ze zijn lasergesneden en in verschillende maten verkrijgbaar. Ze passen heel goed binnen de laatste lifestyle trends waarin simpele, strakke en geometrische vormen en accenten steeds meer de boventoon voeren.

MAACKT is een Nederlands merk, opgericht door ontwerper Jeroen Alblas. Jeroen Alblas is een multidisciplinair ontwerper met een obsessie voor visuele esthetiek. Jeroen Alblas heeft een academische achtergrond in Grafisch ontwerp, Creative Technology en Industrial Design. Naast deze citymaps verkoopt MAACKT ook nog andere lasergesneden producten, zoals lampen, vazen en andere decoratie.

De collectie is grotendeels ontworpen met hout als beoogd materiaal. Dit natuurproduct zorgt voor een natuurlijke en pure uitstraling. Bovendien geven de zwarte randen, ontstaan door het lasersnijden, mooie contrastlijnen aan de producten.

De citymap van Haarlem is uiteraard mij  favoriet!