MADE.COM op het Rokin

Ben jij al in de nieuwe flagship showroom van MADE.COM op het bruisende Rokin geweest, die op 8 april geopend is? Met ruim 500 m2 aan vloeroppervlak laat MADE een grote selectie van de interieur- en woonaccessoirecollecties zien. Met designer roomsets en artistieke installaties zet het designmerk een innovatieve shop-ervaring neer.

“We kregen op onze eerste locatie op de Overtoom veel vragen over producten die we lang niet allemaal konden laten zien”, zegt Damien Poelhekke, Countrymanager Benelux. “We waren al sinds halverwege 2016 op zoek naar een groter pand. Met de ruim 500 m2 op het Rokin komen we een heel eind.”

Origineel design ervaren

De nieuwe flagship showroom ademt een stoer industrieel sfeertje met een gietvloer en ruwe bakstenen muren. MADE gaat mee met de groene trend; met een mix van planten, hangende handgemaakte Japanse kokedama’s, verschillende bomen en het MADE-logo gemaakt van echt gras aan de muur.

Bezoekers kunnen bij binnenkomst een indrukwekkend kunstwerk van de MADE Haywood-stoelen bewonderen. Elke hoek is voorzien van een designer roomset waarbij de verhalen achter de ontwerpen worden verteld door middel van vinyls op de vloer. Er zijn niet alleen meubels te zien, maar ook plaids, eetgerei en andere woonaccessoires zoals vazen en kandelaars. Het MADE-showroomteam kan de bezoekers helpen met interieuradvies en bij het onlinebestelproces.

Tot slot kunnen bezoekers voor de camera van de photo booth plaatsnemen in een setting die telkens door een andere lokale designer vormgegeven gaat worden. Zo kan iedereen dat echte MADE-gevoel helemaal ervaren en zelfs mee naar huis nemen.

MADE begon met groot meubilair, zoals banken en stoelen. Het designmerk breidt het aanbod steeds verder uit met productcategorieën zoals tuinmeubels, verlichting en binnenkort ook beddengoed en kookgerei. “Onze ambitie is om alles wat met lifestyle te maken heeft, aan te bieden”, aldus Poelhekke.

Showroom MADE.COM
Rokin 75
1012 KL Amsterdam

Openingstijden:
Ma, zo: 11u – 18u
Di, wo, vr, za: 10u – 18u
Do: 10u – 21u