Uittip: Sunday Market 7 mei!

Hoera! Sunday Market bestaat 10 jaar!

Het idee bestond al iets langer, maar de allereerste daadwerkelijke Sunday Market werd in mei 2007 gehouden. Deze vond nog niet plaats bij de Westergasfabriek, maar was een eenmalige editie op de Dappermarkt. December 2008 vond de eerste Sunday Market bij de Westergasfabriek plaats (dus dan weer reden voor een feestje;-)).

Kom op 7 mei vieren dat The Sunday Market 10 jaar bestaat. Dit wordt gevierd met de opening van een heus markttheater en natuurlijk verder alle prachtige stands met mooie en lekkere producten, leuke live muziekoptredens – waaronder de internationaal doorbrekende Lizzy V! – de zweefmolen, schmink en food trucks met de lekkerste hapjes en drankjes.

All ingredients for a fun day out!
12.00 – 18.00 – Westergasfabriek. Gratis toegang.