Kies voor een douchewand in je badkamer

douchewand

Speel je met het idee om je badkamer te vernieuwen? Denk dan zeker aan een glazen douchewand. Die maakt je badkamer helemaal af en kan op een douchebak worden gemonteerd maar evengoed meteen op de badkamervloer. Maak kennis met de vele mogelijkheden van een douchewand en kom er hier alles over te weten.

Gedaan met slippartijen

We hebben het allemaal druk en dan nemen we graag even snel een douche om daarna meteen naar onze volgende afspraak te hollen. Het is dan ook heel vervelend als je na het douchen merkt dat de badkamervloer helemaal nat geworden is. Voordat alles weer wat aan kant is, ben je heel wat kostbare tijd verloren. Heb jij hier ook genoeg van? Dan is een douchewand voor jou de ideale oplossing. De praktische afscheiding zorgt ervoor dat je badkamer steeds schoon blijft en dat het gedaan met onverwachte slippartijen op een natte badkamervloer!

Minimalistisch met maximum aan vrije ruimte

Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan eens naar de verschillende designs die vandaag verkrijgbaar zijn en laat je verrassen door de minimalistische stijl met een glimmend aluminium frame dat niet roest. Doordat er geen deur aanwezig is, geniet je van een maximum aan vrije ruimte en ervaar je toch een cabinegevoel.

Een douchewand kan je ook makkelijk zelf monteren. Dankzij de heldere Nederlandstalige handleiding klaar jij of je bereidwillige partner de klus in no time!
Je vraagt je af of je zo’n douchewand wel mooi glanzend blijft? Dankzij de easy clean coating aan de binnenkant hechten vuil en zeepresten niet aan het glas en is het dan ook een koud kunstje om je douchewand streeploos schoon te houden.

Het glas van de douchewand is niet alleen makkelijk te reinigen. Het is ook veiligheidsglas en kan dus op zijn zachtst gezegd tegen een stootje. Een douchewand is ook steeds verkrijgbaar in verschillende glasdiktes nl. 4, 6 en 8 mm. De glazen douchewand zal dus niet zomaar breken, laat staan dat je erdoor zou kunnen stappen. Daar zorgt de hoge kwaliteit van het glas wel voor.

Ga ervoor!

Waarom zou je dus nog langer wachten om zelf een douchewand in huis te halen? Ontdek de vele voordelen en ervaar het gevoel onder een waterval door te lopen. Dit maximale gevoel van vrijheid wordt nog versterkt door de ruimtelijkheid van de douchewand die tegelijk open is en toch voor afscheiding zorgt. Laat er dus geen twijfel over bestaan: kiezen voor een douchewand is een keuze voor jezelf en je comfort!

Dit is een gastartikel van een partner.