Wanddecoratie in de kinderkamer

wanddecoratie in de kinderkamer

Ik ben begonnen om van Liam zijn ‘babykamer’ een ‘grote jongenskamer’ te maken. Hier zie je alvast een ‘sneak peek’ van een deel van het kamertje dat al gedaan is. Ik heb de grijze stippen vervangen voor zwarte stippen, dat geeft meteen een stoerdere uitstraling.

De commode heb ik laten staan, want die is nog steeds handig om een hoop spullen in op te bergen en bovendien vind ik de frisse groene kleur erg leuk staan bij de verder vooral zwart/witte accessoires. De kast heeft nu een totaal andere uitstraling gekregen met de hangplantjes en de twee mooie canvassen die ik van CanvasCompany.nl mocht laten drukken. Ik ben heel blij met deze twee prachtige schilderijtjes 🙂

wanddecoratie in de kinderkamer

Foto op canvas

Ik ben sowieso gek op foto’s op canvas, ik heb ze door het hele huis staan en hangen. Je kan er je leukste of mooiste foto’s op afdrukken en het geeft meteen een persoonlijke sfeer in huis. En bovenstaande foto’s laten zine dat het ook leuke wanddecoratie is in de kinderkamer! Bovendien zijn ze helemaal niet duur, dus kan je voor weinig geld al iets ‘nieuws’ in huis halen. Bij CanvasCompany.nl en ook bij FotoOpCanvas.nl koop je al canvasschilderijtjes vanaf 4,20 euro.

wanddecoratie in de kinderkamer

Tot zover de sneak peek, binnenkort volgt meer 🙂