Winactie: unieke Wijnpaal t.w.v. 499 euro

Wijnpaal

Veel dank voor alle leuke reacties! De gelukkige winnaar van een op maat gemaakte Wijnpaal is geworden: Joyce Johanna. Gefeliciteerd!

Wijnpaal neemt contact met u op, iedereen bedankt voor het deelnemen!

Unieke op maat gemaakte Wijnpaal

Houd jij ook van wijn: gezellig met vrienden, tijdens een etentje of gewoon omdat het kan? En vind jij dat een goede fles wijn niet mag verstoffen, maar gezien moet worden? Dan is deze unieke op maat gemaakte Wijnpaal echt iets voor jou!

Een echte eyecatcher

De Wijnpaal is niet alleen super handig en efficiënt om je wijn in op te bergen, het is ook een echte eyecatcher in de woonkamer of keuken. Stal er je mooiste wijnen in uit en je hebt meteen een originele en unieke wanddecoratie. Een extra voordeel van de Wijnpaal is dat je de wijnen in de hoogte kwijt kan, daardoor is de paal ook ruimtebesparend ten opzichte van andere wijnrekken.

Wijnpaal

Meerdere variaties

Iedere Wijnpaal wordt met uiterste zorg op maat gemaakt van duurzaam FSC-gekeurd hout en biedt plaats aan 20 flessen. Hij is in meerdere variaties verkrijgbaar: Clean (houtlook – ongespoten), Classic (Zijdeglas Wit), Champagne (3 gaten voor champagneflessen) en Custom (in iedere gewenste afwerking en kleur). Bekijk de variaties hier.

Wijnpaal

Winnen!

Ben je net zo enthousiast als ik? Dan heb ik goed nieuws, want je hebt nu de kans om een Wijnpaal ter waarde van 499 euro te winnen:

– Laat op de Facebook pagina van passie4wonen.nl (onder het bericht) achter waarom jij de Wijnpaal graag wilt winnen
– De winnaar kiezen we op zondag 17 september*
– De winnaar ontvangt een kortingscode waarmee gratis een Wijnpaal Classic twv 499 euro besteld kan worden

Let op: de Wijnpaal is het best te monteren op een beton- of een gipsplafond. Hoe? Dat lees je hier in de handleiding.

*De actie loopt t/m 15:00 uur op zondag 17 september 2017.  Op zondag 17 september na 15:00 uur wordt de naam (zoals gebruikt op Facebook) van de winnaar hier op passie4wonen.nl bekend gemaakt. Het is niet toegestaan om meer dan één keer mee te doen met deze actie. Voor meer voorwaarden klik hier.