HomingXL, dé online woonbouwmarkt

Het zou zomaar kunnen dat je nog nooit van HomingXL hebt gehoord en nu denkt: een woonbouwmarkt…? Toegegeven, het klinkt misschien wat praktisch, maar deze (web)winkel met showroom in Vianen heeft iets te bieden aan iedereen die zoekt naar leuke en kwalitatieve woonproducten, meubels en accessoires zonder daar al te veel voor willen of kunnen betalen.

Zoals je van een (woon)bouwmarkt kunt verwachten vind je hier inderdaad een uitgebreid assortiment aan basisproducten en gereedschappen voor in huis en tuin, zoals deuren, mooie vloeren, allerlei artikelen voor de trap, vlonders, schuttingen en (steiger)hout om zelf mee aan de slag te gaan.

Best praktische zaken die een klusser geweldig vindt, maar jij misschien een beetje saai… Het is echter wel zo verstandig om ze met zorg en aandacht uit te zoeken, omdat ze de basis van je woning vormen. Wanneer die eenmaal goed is kun je beginnen met het leukste onderdeel: de inrichting! Wat HomingXL zo uniek maakt is dat je hier ook terechtkunt voor stijlvolle meubels en woonaccessoires. Je zou de showroom in Vianen zómaar kunnen verlaten met een compleet nieuwe woonkamer!

Inspiratie

Dat HomingXL echt van deze tijd is bewijzen ze ook met hun blog en inspiratiepagina, die vol staan met tips voor onderhoud, de aanschaf van bepaalde producten en leuke zelfmaak ideeën. Handig wanneer je nog in de oriënterende fase zit of Vianen niet bij jou om de hoek is, want zo kun je ook vanuit je luie stoel woonideeën opdoen of producten bestellen. Waarschijnlijk heb je zelf al een aardig beeld van de meubels of accessoires die jij mooi vindt en in je interieur wil hebben, dus kun je op je gemak de webwinkel doorzoeken naar de ideale items voor jou.

Ze hebben meubels en accessoires die passen binnen moderne, eigentijdse interieurs; zo vind je momenteel veel producten van steigerhout in het assortiment. Wanneer je een grote aankoop als een bankstel of salontafel wil doen, is het misschien wel zo verstandig én leuk om toch naar Vianen te gaan. Zo kun je het product in het echt bekijken en misschien nog veel meer wooninspiratie opdoen.

BewarenBewaren