Interieurinspiratie voor de komende wintermaanden

De koude dagen komen er weer aan, dus we zullen meer uren binnenshuis doorbrengen. Tijd om je interieur onder de loep te nemen. Ga je iets nieuws aanschaffen of pimp je de inrichting op met wat kaarsen en kussentjes. Wil je echter een frisse boost, maar mag het niet in de honderden euro’s gaan lopen, kies er dan voor om een aantal nieuwe fauteuils aan te schaffen. De oude eruit en één of meerdere nieuwe fauteuils er in. Elk jaar is er weer een frisse collectie die het interieur kan voorzien van een andere look. Ga op zoek naar een passend exemplaar wat in het assortiment van 2017/2018 te vinden is.

Nieuwe collecties

Je kunt natuurlijk kiezen voor een zitzak maar comfortabele zetels hebben bij de meeste mensen toch de voorkeur. Retro-producten zijn op dit moment erg populair. Ook op het gebied van zitcomfort zien we veel jaren ’70 items. Neem nu de hangstoel aan het plafond, helemaal terug van weggeweest. Een soort kuipstoel die veel comfort biedt en wordt bevestigd aan het plafond. Meestal zijn deze kuipvormige hangstoelen gemaakt van bamboe en hebben een echte vintage uitstraling.

Strakke uitstraling

Over het algemeen hebben stoelen de komende tijd een strakke uitstraling en zijn deze comfort stoelen van één kleur zonder prints. Met de stalen pootjes doen deze zitelementen denken aan de jaren ’60 en ’70. Een modern interieur zal met zo’n fauteuil het woongenot verhogen. De stoelen zien er mooi uit en zitten heerlijk.

Vorm van een moderne fauteuil

De vormen die we komende periode gaan zien zijn strak en rechthoekig. Designstoelen, waar stof en leer voor wordt gebruikt. De moderne kleuren zijn goed te combineren met vele woonstijlen. Rvs gecombineerd met een goede kwaliteit leer, geeft een chique uitstraling en past in een moderne woonstijl. De klassieke stoelen zullen echter altijd actueel blijven. Comfortabele stoelen zijn belangrijk om lekker te zitten en te genieten van de lange winteravonden.

Laat je inspireren door de vele websites op het gebied van interieur en ga langs in woonwinkels, denk bijvoorbeeld aan de filialen van goossenswonen.nl, om je te laten informeren over comfort en trends. Probeer in een winkel een aantal stoelen uit en maak je keus. Denk er altijd aan wat voor interieur je hebt en ga niet direct tot aankoop over maar laat je goed voorlichten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren