Het jaar 2017 in een fotocollage van EasyCollage

Inmiddels hebben we de eerste maand van 2018 gehad en zijn we 2017 alweer bijna vergeten. Heb jij net als ik heel veel leuke momenten beleefd het afgelopen jaar, maar ben je die alweer bijna vergeten door alle drukte die ook het nieuwe jaar weer met zich meebrengt? Maak dan net als ik een collage van de leukste momenten en mooiste foto’s van 2017.

EasyCollage

Van EasyCollage mocht ik een mooie collage maken en daar hoefde ik niet lang over na te denken. 2017 heeft mij heel wat mooie en leuke dingen gebracht, zoals tripjes naar Stockholm, New York en Lanzarote. En ook veel ‘eerste’ en ‘laatste’ momenten voor mijn zoontje Liam. Zo is hij voor het eerst gaan bowlen, naar de film geweest en gaan schaatsen. En voor de laatste keer naar peutergym geweest. Uiteraard hebben we ook leuke feestdagen beleefd, zoals moederdag, mijn verjaardag, Kerst en Oud & Nieuw. En daarnaast hebben we nog een aantal hele belangrijke momenten gehad, zoals de eerste echo van ons nieuwe, kleine wondertje en de echo waarop we zien dat dit kleine, wondertje een meisje is.

Kortom 2017 was een jaar met heel veel leuke, mooie en bijzondere momenten en foto’s. Zonde om die allemaal op je telefoon te laten staan. Die foto’s kan je beter in een mooie fotocollage verwerken, zodat je er elk moment naar kan kijken.

Binnen 5 minuten een leuke fotocollage

Bij EasyCollage maak je binnen 5 minuten een leuke fotocollage van je mooiste foto’s. Je kan uit verschillende templates, maten en materialen kiezen. Er zit dus altijd wel iets tussen wat voor jou geschikt is. Ik heb gekozen voor een groot formaat, zodat ik veel foto’s kwijt kon en ze ook nog een redelijk groot formaat blijven. Ook kan je nog effecten toevoegen. Normaal gesproken druk ik mijn foto’s/wanddecoratie in zwart-wit af, maar dit keer heb ik een combinatie van kleur en zwart-wit gebruikt. Sommige foto’s die ik in mijn collage heb opgenomen zijn in kleur te mooi om ze vervolgens zwart-wit te maken. Het is hierdoor een speelse collage geworden.

Tip: als je een canvas hebt die groter is dan je televisie kan je hem voor je televisie plaatsen, zodat die mooi is weggewerkt. Wil je tv kijken? Dan zet je de canvas even opzij en kan je direct de tv aanzetten.

EasyCollage_fotocollage_2

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren