Pure luxe met een regendouche

We hebben inmiddels al veel dagen met regen achter de kiezen en het is waarschijnlijk nog wel even wachten op de eerste mooie lentedag. Het liefste zit ik lekker in het zonnetje in de tuin om tot rust te komen, maar zolang dat niet kan is relaxen in de badkamer een goed alternatief.

Relaxruimte

Maak van jouw badkamer een heerlijke relaxruimte door het luxe gevoel van een sauna of wellness resort na te bootsen. Zo kan je iedere avond genieten van welverdiende rust. Met wat simpele aankopen en aanpassingen boots je al snel het sauna-gevoel na. Koop bijvoorbeeld wat nieuwe handdoeken en leuke manden om alle losse spullen in op te bergen.

Een mooie plant doet het ook altijd goed. Kies wel voor een plant die goed tegen vocht en een donkere ruimte kan, bijvoorbeeld de eucalyptus plant. Die geeft ook een heerlijke aroma af die doet denken aan de sauna. Om het luxe gevoel af te maken kies je bijvoorbeeld voor de hammam-lijn van Rituals. Met deze simpele aanpassingen/aankopen kom je al een heel eind om van jouw badkamer een heerlijke wellnesruimte te maken.

Regendouche

Mocht je meer budget beschikbaar hebben, dan kan je er ook aan denken om het sanitair in de badkamer aan te passen. Wat namelijk ook echt een toegevoegde waarde heeft in de badkamer is een regendouche. Hierbij boots je het echte luxe, spa-effect na. Ze zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, bijvoorbeeld met een ronde of vierkante kop. Bovendien zijn ze tegenwoordig heel betaalbaar, zoals de Euphoria 180 regendouche van Grohe.

En wanneer je nog meer budget te besteden hebt dan kan je natuurlijk altijd nog gaan voor een mooi, nieuw ligbad, een jacuzzi of zelfs een sauna in je badkamer. Kortom er zijn vele mogelijkheden om met verschillende budgetten een luxe gevoel in de badkamer te creëren.

Dit artikel betreft een samenwerking met een partner.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren