Gespot: neon wandlamp Liefde

neon wandlamp liefde

Het is weer bijna Valentijn, daardoor zie ik een hoop campagnes en producten voorbij komen. Zo spotte ik deze te gekke lamp bij Lampenlicht.nl.

Hij is nieuw binnen het assortiment en helemaal hip met een knipoog naar de welbekende neon verlichting. Trouwe lezers van het blog Zilverblauw hebben deze neon al vaak voorbij zien komen via haar social media kanalen.

Anki en Casper ontwierpen een hele tijd geleden een eigen neon lamp in de vorm van het woord ‘Liefde’. Iedere keer wanneer de neon op de foto stond werd Anki overspoeld met vragen waar ze hem gekocht had. Nu is deze unieke ‘Liefde’ lamp dus echt te koop, mede mogelijk gemaakt door Anki herself!

Je kan hem natuurlijk overal hangen, maar persoonlijk vind ik hem het leukste voor in de slaapkamer en dan op een donker geverfde muur.

Dus wil je dit jaar echt iemand verrassen met een origineel en te gek cadeau, ga doen voor deze lamp! Vind je deze lamp toch wat te duur, dan kan je ook voor de goedkope neon Love lamp gaan, die onder andere bij vtwonen te koop is.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren