Haal de lente in huis met IXXI!

Nu de Siberische kou weer weg is kunnen we ons langzaam op gaan maken voor de lente. Genieten van de eerste warme zonnestralen buiten, heerlijk! Maar ook in huis is het weer tijd voor wat meer kleur, licht en bloemen in huis.

Wanddecoartie met bloemen

Je kan natuurlijk typische voorjaarsbloemen als narcissen, tulpen en hyacinten in huis halen. Maar je kan voor iets originelers gaan: wanddecoratie met bloemen in echt lente kleuren. Bij IXXI vind je de mooiste wanddecoraties.

Met IXXI maak je eenvoudig in elk gewenst formaat je persoonlijke wanddecoratie. Dit hoogwaardige product bestaande uit kaarten en koppelstukjes, biedt eindeloze mogelijkheden in beeld, vorm en formaat. Betaalbaar Dutch Design!

IXXI kunstcollecties

Bij IXXI heb heel veel mooie collecties waaruit je kan kiezen, zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit kunstcollecties van het Rijksmuseum of het Teylers Museum. Of hang een ‘echte’ Van Gogh in huis.

Uiteraard kan je ook heel eenvoudig met eigen foto’s een mooie IXXI wanddecoratie maken. Je kan hierbij kiezen uit het maken van een fotocollage, fotovergroting of zelfs een gepixelde foto. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen kunstwerk aan de muur!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren