Piet Hein Eek collectie nu bij IKEA!

Ben jij al naar IKEA ‘gerend’ voor de nieuwe collectie van Piet Hein Eek? Je kan nu bij IKEA een écht Piet Hein Eek-ontwerp scoren voor een IKEA-prijs! De collectie bestaat uit onder andere tafels, stoelen, banken, kasten, vazen, borden en lampen. De tafels en borden zijn mijn favoriete producten uit de collectie, maar ook de kenmerkende Piet Hein Eek stoelen zijn fantastisch.

INDUSTRIELL collectie

De INDUSTRIELL collectie werd gecreëerd in samenwerking met de alom geprezen Nederlandse ontwerper en is voor IKEA de manier om producten uit een massaproductieproces een menselijker, volmaakt onvolmaakte, en met de handgemaakte look te geven die je kan zien en voelen.

Piet Hein Eek

Nederlands ontwerper Piet Hein Eek staat erom bekend dat hij afgedankte materialen gebruikt om prachtige meubels te maken die prijken in hotels en galerijen over de hele wereld.

Toen hij een collectie voorstelde op de meubelbeurs van Milaan, liep Piet IKEA Creative Leader Karin Gustavsson tegen het lijf en kwamen ze tot de conclusie dat ze op dezelfde golflengte zaten. Sindsdien groeide het idee van een samenwerking en inmiddels is de INDUSTRIELL collectie te koop bij IKEA. Bekijk hier de collectie, die ook online te koop is!