DIY | Zelfmaakidee: loungebank

DIY Zelfmaakidee loungebank

Nu we de eerste lente dagen er weer op hebben zitten en er ook weer mooi weer in aantocht is, is het tijd om in de tuin aan de slag te gaan. Zo kan je in de zomer optimaal genieten van je tuin. Ik kwam dit leuke zelfmaakidee tegen op Praxis.nl.

Steigerhouten loungebank

Maak een designer loungebank met een zwevende look! Heb jij altijd al een unieke steigerhouten loungebank willen hebben? Met dit stappenplan kun je er zelf één maken. Door de verborgen poten lijkt het alsof hij zweeft. Een echt zelfgemaakt, steigerhouten designer item dus.

Stappenplan

Lees hier wat je allemaal nodig hebt en het stappenplan om deze mooie loungebank zelf te maken. Tip: laat alle latten en planken in de juiste maat in de winkel, dit kan gratis in de Praxis zagerij.