Strand tip: vtwonen @ ajumabeach geopend

Leuke strandtip voor de komende week als het mooi weer wordt, ga heerlijk relaxen bij Ajuma in Zandvoort.

Ajuma

Na de succesvolle vtwonen beach office bij Ajuma in de zomer van 2017 gaat vtwonen dit jaar een stap verder. Niet alleen is Ajuma verhuisd van het zuidstrand naar het makkelijk bereikbare noordstrand, het vtwonen stylingteam gaf het gehele strandpaviljoen een complete make-over.

vtwonen collectie

vtwonen en Ajuma hebben een bijzonder interieur gecreëerd in het meest inspirerende strandpaviljoen van Zandvoort. De inrichting heeft die typische vtwonen-basic-met-een-twist sfeer: stoer en stijlvol, veel natuurlijke materialen en levend groen. Zo veel mogelijk zijn meubels en accessoires uit de vtwonen collectie gebruikt.

Strandwerkplek

Naast een heerlijke strandplek is er natuurlijk ook weer een echte strandwerkplek gecreëerd: hier kun je alles doen wat op kantoor ook kan: de wifi is goed, de koffie is nog beter en heb je trek, dan kun je kiezen uit gezonde en smaakvolle snacks en gerechten, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Goed om te weten: aan het einde van het strandseizoen (eind september/begin oktober) zijn alle gebruikte spullen uit het strandpaviljoen te koop.

Je vindt Ajuma op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort, www.ajuma.nl. Op vtwonen.nl vind je wooninspiratie én de mooiste spullen voor jouw huis, tuin of terras.

vtwonen hoofdredacteur Carlein Kieboom: “Dit is een magische plek: de relaxte sfeer van het strand, de geweldige gastvrijheid van Ajuma en het smaakgevoel op interieurgebied van vtwonen komen hier samen. Als je hier eenmaal bent wil je niet meer weg. Het strand is altijd al mijn favoriete plek en op deze nieuwe locatie aan het noordstrand is het heerlijk vertoeven. Om te werken, te relaxen en niet te vergeten de goddelijke keuken. Heel erg trots zijn we dus op dit eindresultaat. Laat de zomer maar beginnen. Je weet in ieder geval waar je ons kunt vinden.”

Wim Brugman, eigenaar Ajuma: “Het beste van twee werelden komt dit seizoen bij elkaar: onwijs lekker eten van Ajuma en het thuisgevoel van vtwonen!”