vtwonen buitentegels

‘Flower black on Grey’ by Douglas and Jones

Heb je gisteren de nieuwe aflevering van ‘Weer verliefd op je tuin’ van vtwonen gezien? Wat was het een mooie metamorfose! In de aflevering werd de vtwonen tegel ‘Flower black on Grey’ by Douglas and Jones gebruikt, wat een beauty! Naast bovenstaande tegel is ook de ‘Flower white on black’ een favoriete buitentegel van mij.

vtwonen buitentegels

De ‘Flower white on black’-variant valt meer op en is mooi om voor een klein opvallend stukje in de tuin te gebruiken. Je kan de tegel bijvoorbeeld neerleggen als een soort van ‘vloerkleed’. De tweede tegel ‘Flower black on Grey’ is wat subtieler en valt dus wat minder op, deze is geschikter om voor een groot oppervlak of terras te gebruiken.

Bekijk hier de hele collectie vtwonen tegels.