Ontwerp je eigen buitenkeuken met WWOO!

Met dit mooie weer willen we allemaal wel buiten eten én buiten koken! Ken jij de prachtige WWOO buitenkeukens al? WWOO is een product van de ontwerper Piet-Jan van den Kommer, waarmee je je eigen buitenkeuken kan ontwerpen.

Jouw ultieme buitenkeuken

De mogelijkheden om je WWOO compleet te maken zijn eindeloos: een Big Green Egg, wasbak, buitenhaard, stoere houten opbergkistjes en/of snijplanken, het kan allemaal. Ontwerp jouw ultieme buitenkeuken op basis van jouw tuin, wensen en budget. De WWOO is in verschillende maten verkrijgbaar, dus of je nou een grote of een kleine tuin hebt, een WWOO buitenkeuken past er altijd wel in.

Onverwoestbaar beton

De WWOO is gemaakt van onverwoestbaar beton en is daardoor bestendig tegen alle weersomstandigheden. Wil je weten waar WWOO in jouw regio verkrijgbaar is check hier de dealers en agenten.

Bron foto’s: WWOO