Wat hangt er voor het raam?

Ben je op zoek naar mooie raamdecoratie waar je echt warm van wordt? Als je op straat wandelt, kan je het dan ook niet laten stiekem (en soms veel te opvallend) bijzondere interesse te tonen in wat er bij andere huizen voor de ramen hangt? Hoe meer je ziet, hoe moeilijker het wordt om een keuze voor je eigen huis te maken. Misschien herken je dit wel…

Als je echt keuze wilt…

Duo-rolgordijnen, Plissé (Duette heten ze geloof ik, heel mooi met de vorm van een honingraat!), of toch maar weer horizontale jaloezieën? Je hebt vast een favoriet. Veel mensen zijn op zoek naar ‘shutters’ – een hip woord voor de nieuwe trend in houten jaloezieën.

Misschien loop je tegen het probleem aan dat veel mensen met shutters hebben of de prijs. Op internet kwam ik dé oplossing tegen: Rolgordijnwinkel.nl.

Natuurlijk, er zijn meer winkels waar je voor een redelijke prijs houten jaloezieën kunt bestellen. Maar je wilt dan ook wel een beetje keuze hebben. Sowieso in meer dan twee kleuren. En als je dan voor shutters kiest, is een standaardmaat vaak niet de maat die het mooiste past. Bij Rolgordijnwinkel heb je die keuze wel. Deze webwinkel heeft een groot assortiment aan (inderdaad!) duo-rolgordijnen, gewone en verduisterende rolgordijnen, Duette’s, horizontale jaloezieën… En ook aan Velux ramen is gedacht met zonwering op maat. En, minstens zo belangrijk, voor een heel redelijke prijs!

De oplossing voor kunststof en aluminium kozijnen

Zo kwam ik erachter dat Perfect-Fit rolgordijnen op maat gemaakt kunnen worden, speciaal voor kozijnen waar je niet in mag boren. Dat is namelijk bij kunststof kozijnen en aluminium ramen het geval. Doe je dit wel, dan vervalt de garantie op je kozijnen. Perfect-Fit heeft hier de perfecte oplossing voor. Vier speciale clips plaatsen en je kunt je nieuwe rolgordijnen direct in het kozijn klikken. Ideaal dus, voor als je toch mooie raamdecoratie wilt hebben!

Goede klantreviews

Wat je ook zoekt, er is veel keus, het wordt op maat gemaakt (handige maatinstructie op de website, vergeet die niet te lezen!) en gratis thuisbezorgd. Via Feedback Company geven klanten deze webshop een rapportcijfer 9,4.

Wat wil je nog meer?