Flexa Kleur van het Jaar 2019: Spiced Honey

Spiced Honey is de Flexa Kleur van het Jaar 2019. Deze warme amberkleurige tint is gekozen om een sfeer van positiviteit en optimisme te brengen – een verlangen om ‘het licht binnen te laten’.

Een ontzettend veelzijdige tint

Spiced Honey is ontzettend veelzijdig en kan worden gecombineerd met allerlei kleuren om een verscheidenheid aan looks te creëren, afhankelijk van de sfeer die jij in jouw huis wilt creëren – van rustgevend en rustig, tot knus of levendig. Hier zie je hoe Spiced Honey een moderne keuken een gevoel van relaxte verfijndheid geeft.

Creëer de perfecte sfeer

Door zijn elegante gouden tint kan Spiced Honey elke ruimte een nieuw gevoel van warmte geven. Het aanpassingsvermogen van de Flexa Kleur van het Jaar 2019 zorgt ervoor dat hij perfect samengaat met een scala aan andere tinten, van aardse neutrale tinten tot opvallende felle kleuren – om een sfeer te creëren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Complementaire kleuren

Spiced Honey kun je combineren met zachte pasteltinten om een rustige ruimte te creëren, met diep rood en turquoise voor een ontspannende ruimte, of met levendige, heldere kleuren om een stimulerende omgeving te creëren. Hier zijn de gouden tonen gecombineerd met zacht grijs en roze voor een relaxte en toch chique sfeer.

Bruis je inmiddels van de ideeën?

Gebruik dan de Flexa Visualizer App en ontdek meteen hoe jouw huis eruit zou zien met Spiced Honey en de nieuwste Flexa Kleur van het Jaar 2019 Kleurpaletten .