10 x de mooiste leren items voor in je interieur

bruine leren bank

Leren meubels en accessoires zorgen voor een luxe uitstraling van je kamer. Welke producten moet je zeker in huis hebben?

Eetkamerstoelen 

Een eethoek kan je op diverse manieren inrichten. Met leren stoelen heb je een stijlvolle look en zit je ook nog eens comfortabel. Het grote voordeel is dat deze stoelen erg lang meegaan in gebruik dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal.

Poef 

Even uitrusten op een eigen plekje? Maak je eigen relaxhoek en plaats daarbij een leren poef. Hierdoor kan jij zorgeloos genieten bij bijvoorbeeld het lezen van een boek.

Placemats

Ook de eettafel kan je luxueus uitpakken: gebruik leren placemats in plaats van de ouderwetse kunststof varianten die iedereen al heeft.

Banken

Je zithoek in de woonkamer is een van de belangrijkste plekken in huis. Hier verblijf je vaak, dus dan wil je ook een lekkere bank om op neer te ploffen na een lange dag werken. Ga bijvoorbeeld voor een mooie zwarte – of bruine leren bank.

Hocker 

Een mooi onderdeel van de bank is de hocker, welke je apart kunt plaatsen. Zo kan je een driezitter upgraden tot een hoekbank, ideaal!

Kussens

Op je bank kunnen natuurlijk geen kussens missen. Je kunt hierbij voor stoffen varianten gaan of luxe lederen versies. Het zal in ieder geval een leuke uitstraling geven.

Fauteuil

In plaats van een hoekbank kan je er ook voor kiezen om een bank met een losse stoel te plaatsen. Een leren fauteuil oogt stijlvol en je kunt er heerlijk in rusten terwijl je televisie kijkt.

Handgrepen

Je kunt je kasten verrijken met leren handgrepen. Het is origineel en ook nog eens handig om je lades te openen dankzij de flexibiliteit van de leren handgrepen. Kies een kleur die goed met de kast combineert.

Plankendragers

Gebruik eens leren plankendragers in plaats van de ouderwetse metalen. Ook dit geeft een mooie authentieke, originele uitstraling.

Bij het bed

Tot slot kun je bij je bed leer toepassen, wat dacht je van een uniek leren hoofdbord? Leer is een duurzaam materiaal wat je erg goed kunt toepassen op diverse manieren in jouw huis.