KARWEI opent shop-in-shop in Hudson’s Bay Rotterdam

Net verhuisd, toe aan een nieuwe inrichting of inspiratie nodig? Hudson’s Bay Rotterdam gaat een stap verder in de shop-ervaring. Vanaf vandaag opent de decoratieve bouwmarkt KARWEI een shop-in-shop in het warenhuis aan het Beursplein. Hiermee presenteert KARWEI haar nieuwste assortiment van verlichting, vloer-, wand- en raamdecoratie vanaf nu ook in het centrum van Rotterdam. Zo shop je in de havenstad niet alleen de mooiste woonaccessoires, ook de laatste trends op het gebied van (rol)gordijnen en behangprints zijn in het warenhuis te vinden.

KARWEI en Hudson’s Bay wooncollectie

Met de shop-in-shop brengt KARWEI de diversiteit van haar eigen decoratieve assortiment naar het centrum van de stad en vult bovendien de one stop shop ervaring van Hudson’s Bay aan. “Met het shop-in-shop concept van KARWEI kunnen wij ons assortiment in een nieuwe en inspirerende omgeving presenteren, de combinatie van de Hudson’s Bay wooncollectie en de lampen, vloeren, behang, raamdecoratie en gordijnen uit de collectie van KARWEI biedt interieurliefhebbers the best of both worlds in hartje Rotterdam.” aldus Laurens Miedema, manager Marketing en Communicatie KARWEI. Hudson’s Bay en de decoratieve bouwmarkt laten samen de laatste trends zien en maken dit bereikbaar voor iedereen.

KARWEI-collectie met 20% korting

Om de opening van de 200 m2 tellende shop-in-shop te vieren shop je van donderdag 4 oktober tot en met zondag 7 oktober alle artikelen uit de KARWEI-collectie met 20% korting bij Hudson’s Bay in Rotterdam.

Op zaterdag 6 oktober zorgt Elisah Jacobs (bekend van de interieurblog www. interiorjunkie.com) in de STUDIOS van Hudson’s Bay Rotterdam voor wooninspiratie. Van 12.00 uur tot 15.00 uur laat Elisah in de STUDIOS op de 1e etage zien hoe je verschillende sferen in huis creëert door de combinatie van warme kleuren, rijke materialen en stijlvolle eyecatchers. Een inspiratiemiddag met de nieuwste trends uit de wooncollectie van Karwei. Deze ingerichte STUDIOS zijn drie weken lang te zien.

Zaterdag 6 oktober, 12.00 uur – 15.00 uur
Hudson’s Bay Rotterdam, Hoogstraat 185