Hippe wanddecoratie: wereldkaarten

wereldkaarten

Het is inmiddels een paar weken herfst, wat betekent dat we weer meer tijd in huis doorbrengen. Een goed moment om in huis een en ander te veranderen en op te frissen. Je hoeft niet direct een grote metamorfose in huis door te voeren. Ook kleine veranderingen kunnen grote impact hebben. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van nieuwe wanddecoratie, hiermee kan je al een groots effect bereiken.

Wereldkaarten

Tegenwoordig zijn de schoolplaten helemaal in, je ziet ze overal. Ze zijn er in allerlei varianten, met onder andere het alfabet, stoere werkvoertuigen, planten en bloemen en zelfs met insecten. Ook zie je veel schoolplaten met wereldkaarten erop als wanddecoratie. Het leuke van wereldkaarten is dat je vlaggetjes kan prikken bij alle landen/plaatsen waar je ooit geweest bent. Zo wordt het echt een persoonlijke en unieke wanddecoratie. Je kan wereldkaarten dus als schoolplaat ophangen, maar mocht je het toch liever op ander materiaal willen dan kan dat ook. Ze zijn er bijvoorbeeld ook op hout, canvas, aluminium en plexiglas.

Canvas doek

Ik vind de schoolplaten super, maar blijf een canvas doek op de muur toch ook altijd heel mooi vinden. Naast de wereldkaarten zijn ook de stadskaarten helemaal hip. Al heel lang zag ik mooie stadskaarten op canvas voorbij komen. De stadskaart van Haarlem stond al een tijd op mijn lijstje om aan te schaffen en nu mocht ik er een uitzoeken van CanvasCompany, wat een geluk. Ik heb de canvas in een zwarte baklijst, wat een heel mooi effect geeft, echt een aanrader!

Ook hier in huis ben ik al begonnen om het een en ander te veranderen en te vervangen. Zo kom ik de herfst en winter wel door!