Trend: de zwarte en koperen kraan

Na de zwarte (stalen) deuren en kozijnen is nu ook de zwarte kraan een nieuwe trend in het interieur. Je ziet ze steeds vaker in keukens, badkamers of in het toilet. Vroeger was er weinig keuze in het materiaal en kleur voor een kraan in je keuken of badkamer. Tot nu, want mat zwarte kranen zijn helemaal hip.

Zwarte kraan

Zwarte kranen zijn de laatste jaren dus enorm populair geworden. Dat is geen wonder, want een mat zwarte kraan geeft je badkamer of keuken net wat extra’s. Ze komen in diverse badkamer- en keukenstijlen tot hun recht en zijn ook tijdloos. Zo straalt het enerzijds luxe uit maar past het ook in een stoere en industriële look.

Wil je ook een zwarte kraan in de badkamer of een zwarte keukenkraan aanschaffen? Neem dan eens een kijkje bij Mastello waar een groot assortiment mat zwarte kranen verkocht wordt. De zwarte kranen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten: rond, vierkant, stoer of juist elegant. Wil je ze liever in het echt zien en voelen dan kan je ook naar de de showroom in Hilversum gaan.

Koperen kranen

Naast de ‘zwarte kranen’ trend is er nog een trend op het gebied van kranen, namelijk de koperen kraan. In 2019 worden ‘metalen’ dé trend. Een koperen kraan mag dan niet ontbreken in ons interieur. Ze maken van iedere badkamer of keuken een unieke ruimte. Zowel bij een Scandinavische badkamer als bij een landelijke badkamer is de koperen kraan een mooie toevoeging. Wil je een luxe badkamer of design keuken uitstraling? Dan is een koperen kraan perfect.