Trendy wonen volgens de trends van 2019!

In 2019 worden een aantal trends versterkt die we ook al in 2018 zagen. Maar er zijn een paar nieuwigheden op komst! Wij zijn even gaan spieken bij woonenzo.nl. Zij volgens namelijk de trends op de voet. Eén ding kunnen we alvast verklappen: het wordt nog gezelliger dan ooit! Je interieur moet er zijn voor als je thuis wilt relaxen, genieten en in stijl tot rust komen.

Haal de natuur in huis

We zagen het al in 2018: groen was in. En in 2019 mag het nog net ietsje meer zijn. Duik gerust weg tussen uit de kluiten gewassen planten of schilder een volledige muur in diep groen.

Breng veel licht in je woning

Hoe meer licht je in je woning binnenlaat, hoe meer ze straalt. Zorg voor grote witte oppervlakken in je kamers: witte muren, witte meubelen of een witte of lichtgrijze vloer. Verlichting speelt hier ook een grote rol. Zorg dat alle hoekjes van de kamer op één of andere manier verlicht zijn. Combineer hang-, staan-, wand- en tafellampen met elkaar.

Marmer is in optocht

Marmer is een vrij koel materiaal, maar als het op de juiste wijze geïntegreerd is in je woning kan het best wel voor klasse zorgen. Het wordt niet alleen voor de badkamer gebruikt. Je ziet het bijvoorbeeld ook als tafelblad of als paneel tussen je onder- en bovenkasten in je keuken. Ben je niet zo’n fan van marmer? Dan kun je toch voor enkele kleine spullen in marmer kiezen zoals een marmeren wandklok of marmeren kaarsenhouders. Het geeft alleszins een chique toets aan je interieur.

De nieuwe kleur: spiced honey

Oker geel was één van dé kleuren in 2018. In 2019 zien we een vrij gelijkaardige maar toch nieuwe kleur opduiken: spiced honey. Het is een goudbruine tint die zowel zomers als winters aandoet. Spiced honey is makkelijk te combineren met poeder-roze, licht paars, zacht mosgroen, grijs en uiteraard ook met wit. Creëer grote vlakken in deze prachtige kleur. Het zorgt voor een zeer warme sfeer in huis.