Op deze manier laat je je bed netjes achter

Kun jij ook zo genieten van een perfect opgemaakt bed in een hotel? Het ziet er altijd zo heerlijk zacht en schoon uit en het geeft je ook het gevoel van luxe. Helaas ziet het er bij het gemiddelde huishouden niet zo netjes uit. Door de ochtenddrukte en de vaak voorkomende stress om op tijd op het werk of op school te komen, is dit zeker geen prioriteit. Toch hoeft het allemaal echt niet zolang te duren. Wil je je bed toch zo perfect mogelijk achterlaten in de ochtend, lees dan zeker de volgende tips.

Makkelijk beddengoed 

Kies voor makkelijk beddengoed wat niet te snel kreukt! Zorg voor matching kleuren in je slaapkamer; hierdoor ziet het er meteen een stuk netter en opgeruimder uit! Hierdoor ziet jouw slaapkamer er al snel netjes en opgeruimd uit. Kies echter wel voor kwalitatief beddengoed dat netjes en stevig om jouw dekbed en matras blijft zitten. Op deze manier is het simpelweg een kwestie van het dekbed netjes op het bed leggen, de kussens opschudden én klaar! 

Hoeslakens 

Zorg ervoor dat je regelmatig je hoeslakens eventjes verschoont en als je je bed opmaakt dat je deze rechttrekt. Het verwisselen van het hoeslaken kost nauwelijks tijd, maar is wel erg fijn voor de hygiëne en een fris gevoel. Was ze overigens nooit te heet, want dan passen ze niet meer zo goed!

Luchten 

Wil je genieten van een fris gevoel wanneer je ’s avonds het bed instapt? Lucht dan iedere ochtend het dekbed. Hang het dekbed even uit het raam om de warmte eruit te laten waaien en leg het daarna opengevouwen op bed. Op deze manier kan ook het matras luchten, wat wel zo fris is natuurlijk. 

Throwblanket en sierkussens 

Geef jouw bed een opgeruimde en nette uitstraling door gebruik te maken van een extra sierdeken, ook wel throwblanket genoemd. Als je dan ook nog eens wat extra sierkussens neerlegt, is het helemaal een plaatje om te zien. 

Geef net dat beetje extra aandacht aan jouw slaapkamer in de ochtend. Zo laat je het bed perfect achter en geniet je iedere avond opnieuw van een fris en net bed.