Moderne woonkamer inrichting

Een huis kan je op diverse manieren modern inrichten voor een geweldige uitstraling. Hieronder vind je enkele tips die je kunt toepassen als je van plan bent je huis een nieuwe look te geven. Een van de tips is dat je je huis een nieuwe look kunt geven met PVC jaloezieën.

Kleurgebruik

In een modern interieur wordt vaak gebruik gemaakt van lichte kleuren. Dit is niet alleen vanwege een luxere uitstraling, maar ook omdat lichte kleuren de kamer groter doen lijken. Maar ook kleurcombinaties van hoge contrasten (bijvoorbeeld zwart/wit) zijn populair. Meubels vallen hierdoor extra op. 

Stijlvolle moderne meubels

Glanzend met een strakke afwerking en een uniek design, dat zijn de meubels die jij vooral in een modern huis tegenkomt. Er wordt weinig gebruik gemaakt van details die je bijvoorbeeld bij andere interieurstijlen wel tegenkomt. Met de juiste kleur maak je van jouw meubels een echte eyecatcher in het geheel. Je kunt ook diverse planken ophangen en hier een eigen creatieve moderne draai aan geven door ze zigzaggend of in diverse ruimtes door te laten lopen. Zo heb je plek om spullen neer te zetten en iets origineels. Kijk ook eens naar inspirerende ideeën online. 

Luxueuze verlichting

Een modern huis is niet compleet zonder strakke verlichting. Je kunt de verlichting aanpakken door stoere verlichting op te hangen, of zelfs een stap verder te gaan en diverse kamers voorzien van inbouwspots. Je kunt een geheel systeem maken waarbij je jouw verlichting beheert via een app. Je bepaalt zo makkelijk welke kleur de lampen uitstralen. 

Moderne raambekleding

Je kunt jouw ramen voorzien van diverse stijlvolle jaloezieën, lamellen en gordijnen. Bekijk naast een leuk uiterlijk ook welk materiaal geschikt is voor welke ruimte. Houten lamellen ogen stoer, maar zijn niet erg geschikt voor bijvoorbeeld een badkamer. PVC is daarentegen juist erg geschikt in vochtige ruimtes. En dit materiaal is in diverse leuke designs te kopen. Ga dus PVC jaloezieën kopen als je stijlvolle ramen wilt hebben zonder last te hebben van nadelige effecten zoals vocht en schimmel.