Foto op hout in de slaapkamer

Ik mocht een mooie foto op hout uitzoeken en voor mij was het meteen duidelijk welke foto dit werd. Een van de eerste en zeker de mooiste en liefste foto van grote broer Liam met zijn kleine zusje Julie. Na een jaar is deze foto dus eindelijk afgedrukt, en hoe! Op een groot formaat van 80×60 op hout met een mooie whitewash eroverheen. Het resultaat is echt super mooi.

Rust in de slaapkamer

Inmiddels heb ik er ook een mooie plek voor gevonden, in de slaapkamer. Ik hou van rust in de slaapkamer en heb vooral wit, lichtgrijs en hout in de slaapkamer. Dit is dus de ideale plek om deze mooie foto neer te zetten. En hoe leuk is het wakker worden met deze afbeelding in zicht, dan stap je nooit meer met je verkeerde been uit bed.

Foto op hout

Het voordeel van zo’n groot formaat foto op hout is dat je hem niet perse hoeft op te hangen, maar ook kan neerzetten op de grond. Dat scheelt een hoop lelijke gaten in de muur en je bent ook flexibel in de plek waar je hem toont. Als ik hem in de slaapkamer zat ben, kan hij altijd weer makkelijk naar een andere plek verhuizen 🙂

Foto forex

Wil je toch liever een foto afdrukken op ander materiaal, dan is een foto forex ook een aanrader. Doordat het forex materiaal vrijwel geen textuur heeft, wordt de foto strak afgedrukt met een haarscherpe kwaliteit. De waterbestendige coating van forex materiaal zorgt voor een witte en gladde afwerking.