Contact

Ik ben Marlijn van Iersel, 36 jaar en woon met mijn vriend en zoontje in het mooie Haarlem. Op mijn woonblog / interieurblog passie4wonen.nl verzamel ik inspirerende woonideeën. Ik speur het internet af op zoek naar leuke producten en ideeën voor in huis of de tuin. Daarnaast geef ik tips voor leuke zelfmaakideeën, winkels, boeken, aanbiedingen en evenementen op het gebied van wonen.

Op mijn woonblog passie4wonen.nl plaats ik ook gastartikelen voor partners waarvan ik een vergoeding ontvang. Ik vind het belangrijk dat alle artikelen die op mijn site staan binnen mijn concept passen en content bevatten waar ik zelf achter sta. Ik schrijf daarom alleen over onderwerpen, (web)winkels en producten, die ik zelf ook zou kunnen bezoeken/kopen en plaats alleen gastartikelen waarvan ik vind dat ze relevant voor mijn site zijn.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Mail dan naar passie4wonen@gmail.com voor de mogelijkheden. Hoewel ik het graag zou willen, lukt het mij helaas niet altijd (direct) te reageren op alle mails.

2 reacties

 1. Dennis
  Dennis om · Antwoorden

  Tip,

  Teakscout24.nl voor de mooiste teakmeubelen.

 2. Mereke
  Mereke om · Antwoorden

  Wat een geweldig leuk idee, die trap met muizen!
  Kun je me vertellen hoe ik aan die sjablonen zou kunnen komen??
  Hartelijke groet Mereke

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.