Voorwaarden

Disclaimer voor passie4wonen.nl

passie4wonen.nl publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen. passie4wonen.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

passie4wonen.nl spant zich in om de inhoud van passie4wonen.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op passie4wonen.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van passie4wonen.nl. In het bijzonder zijn alle prijzen op passie4wonen.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op passie4wonen.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan passie4wonen.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij passie4wonen.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van passie4wonen.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Beeld

Alle afbeeldingen die ik gebruik op deze site zijn het eigendom van hun betreffende eigenaar. Ik probeer de bron van de afbeeldingen op de juiste manier te vermelden. Als je vindt dat jouw afbeelding geen juiste vermelding heeft of verwijderd moet worden, neem dan contact met me op.

Winacties

Passie4wonen.nl behoudt zich het recht voor om de acties op elk gewenst tijdstip op te schorten, te beëindigen of te wijzigen en niet tot uitkering van de prijzen over te gaan, zonder enige mogelijkheid tot schadevergoeding voor de (winnende) deelnemers. Het is niet toegestaan meerdere inschrijvingen per actie te doen. Via Random.org worden de winnaars getrokken, na afloop van de actie wordt de winnaar op de site bekend gemaakt. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd. Alle prijzen van winacties worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar kan geen verantwoordelijkheid op me nemen voor eventuele leveringsproblemen. Bij de meeste acties zijn de verzendkosten binnen Nederland voor de deelnemende webshop, dit is echter niet altijd het geval.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.