Effectief kleur- en accessoire gebruik tijdens de zomermaanden

Het is weer zomer! De zon schijnt vaker en langer, geen gedoe meer met dikke kleding en het is de tijd om weer lekker van een welverdiende vakantie te genieten. Oftewel: de zomer is hét seizoen waar je blij van wordt. Heb je er wel eens over nagedacht om je woning ook zomer-proof te maken? Het hoeft geen complete verbouwing te zijn. Het is alleen een kwestie van de juiste kleuren en accessoires te gebruiken.

Online vind je tegenwoordig vele accessoires waarmee je de zomer in huis kunt halen. De accessoires zijn niet alleen handig, maar ook origineel en kleurrijk. En juist dat kleurrijke is wat perfect bij de zomer past. Kleuren als felgroen, geel, roze of turquoise geven je woning een zomerse uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor kussens, kandelaren of een wandklok in verschillende kleuren. Het vrolijke gevoel van de zomer heb je op deze manier binnen no-time in huis.

Helaas gaat de zomer altijd weer voorbij en staan de herfst en de winter weer voor de deur. De kleurrijke accessoires kunnen dan weer ingeruild worden voor rustigere en warmere kleuren, zoals bruin en bordeauxrood. Ook voor deze seizoenen vind je de juiste accessoires. Vergeet af en toe niet eens te kijken of je nog wat korting kan pakken, bijvoorbeeld voor VerrassendDesign. Wat dacht je van een boomstam kussen om de herfstsferen in huis te halen? Of een houten design kandelaar voor een sfeervolle winteravond? Je maakt je woning heel simpel weer klaar voor de winter. Wees vooral lekker creatief.

 

Dit is een gastartikel van een partner.