Win een hangmat of hangstoel!

WINACTIE_HANGSTOEL_HANGMAT

…EN DE 2 WINNAARS ZIJN:

Annemarrie Benjamins en Gonny Aarts

Iedereen bedankt voor het meedoen!

Het voorjaar breekt eindelijk weer aan. Ik kan niet wachten om lekker in het zonnetje te relaxen in mijn tuin en hoe kan je dat nou beter doen dan in een mooie hangmat of hangstoel? Ik heb goed nieuws, want dat kan jij binnenkort misschien doen!

Met deze winactie mag ik namelijk:

2 HANGMATTEN OF -STOELEN WEGEVEN VAN DE HANGMAT GIGANT!

Zie jij jezelf al lekker relaxed schommelen in een mooie hangmat of -stoel, doe dan mee aan deze leuke actie. Je mag zelf het model en de kleur uitkiezen! Ga je voor een vrolijk, gekleurd design of kies je voor een neutrale, basic kleur, het is helemaal aan jou 🙂 Bekijk hier uit welke hangmatten en -stoelen je kan kiezen.

DOE JIJ MEE AAN DEZE LEUKE WINACTIE?

Lees hier hoe je kans maakt om één van de hangmatten of -stoelen te winnen:

  1. Like passie4wonen.nl op Facebook (als je dat nog niet gedaan hebt)
  2. Laat onder dit bericht of onder het bericht op Facebook een reactie achter waarin je vertelt waarom jij de hangmat of hangstoel graag wilt winnen

Voorwaarden: de actie loopt t/m zondag 27 maart 2016.  Op maandag 28 maart wordt de namen van de twee winnaars op passie4wonen.nl bekend gemaakt. Lees hier alle voorwaarden met betrekking tot winacties op passie4wonen.nl.